+47 975 70 020 post@uspinnovation.no
Velg en side

Verktøykasse – vi har en arbeidsmetodikk vi brenner for, og vi deler den!

Bilde av en "digital verktøykasse"

Vi har en god verktøykasse for strategiarbeid. Vi deler den med organisasjonen din!

Den er enkel, god og skalerbar. Og vi ønsker å dele den. Du kan få tilgang til alle våre modeller og en beskrivelse av hvordan du bruker dem i en gunstig abonnementsordning. Alt samlet og delt i en DropBox som kontinuerlig blir oppdatert. Vi lærer dere opp i hvordan dere bruker verktøykassen. Opplæringen skjer enten  som en del av en prosess, eller den skjer som en gjennomgang av prinsippene – evt med workshops med for eksempel et fiktivt produkt som kan illustrere behovet for en ny merkevarestrategi.

Verktøykassen består av en grunnpresentasjon, samt forklaring på fremgangsmåten for de forskjellige   delene som ligger i grunnpresentasjonen. Den er enkel å forholde seg til, og er laget med tanke på at flere enn markedsavdelingen i en organisasjon skal få med seg hvordan man arbeider med en markedsstrategi – for at forankringen underveis skal bli lettere.

Oppdateringen skjer fortløpende på både grunnpresentasjonen og annet materiell i DropBoxen. Det kan være nye teorier som dukker opp i aktuelle bøker, modeller som gjør det lettere å arbeide strategisk i hverdagen, eller sitater og «icebreakers» som kan gjøre det lettere å få gjennomslag internt.

Om du kombinerer denne løsningen med vårt tilbud om Marketing Coaching skulle organisasjonen din være på god vei til å innføre et godt system for strategi- og innovasjonsjobbing.

TA KONTAKT!